Volupe PaaS - plattform som en tjänst

Plattform som en tjänst

Volupe PaaS - plattform som en tjänst

Letar du efter en snabb, säker och flexibel molnbaserad datorplattform? Välkommen till oss på Volupe som är en föredragen Siemenspartner och experter på högpresterande databehandling.

Volupe Way med plattform som tjänst

Vi på Volupe gör alltid en grundlig genomförbarhetsstudie där vi går igenom dina krav och önskemål om hur du vill optimera din CFD-simulering för just din beräkning, oavsett vilken flödesmekanik eller typ av värmeöverföring som tillämpas.

Vi har också byggt upp ett beräkningskluster (High Performance Computing - HPC) så att du vid behov kan köra stora analyser på begäran. Genom att också erbjuda detta förenklar vi optimeringen av alla delar av den kompletta lösningen kring din simulering och beräkning. Alla simulations ska gå så snabbt som möjligt. Detta upplägg ska passa alla typer av affärsmodeller som du vill inrätta.

Gå till vår PaaS-priskalkylator och få en snabb prisindikation.

Öppenhet genom processen med Volupe PaaS-kalkylatorn (Platform as a Service). Välj antal användare, kärnor och antal månader du ska prenumerera på plattformen. Det finns två alternativ. För det första kan du tilldela ett visst antal kärnor under den period du väljer, dvs. 3 månader, 6 månader, årligen eller flera år. För det andra kan du välja en lösning som är baserad på efterfrågan, där du betalar i takt med att du använder den förbrukade beräkningskraften och programvaran.

Länk till Paas priskalkylator

När du behöver prata om olika beräkningar och modeller hanterar vi svenska, engelska, tyska och spanska, vilket underlättar onödiga språkbarriärer.

I samband med den snabba utvecklingen av artificiell intelligens och tillgången till "big data" finns det nu förutsättningar för att göra snabba och smarta analyser och optimeringar av problem och utmaningar med produkterna.

Dessutom har utvecklingsarbetet med Siemens programvara Simcenter STAR-CCM + utvecklas för att ständigt öka modelleringens effektivitet och komplexitet.

Alla CFD-projekt som ska genomföras kräver en tillförlitlig programvara och hög prestanda hos hårdvaran.

Computational Fluid Dynamics (CFD) - här hittar du länkar till mer information, bakgrund och matematiska formler som används.

Vill du driva dina programvarutillämpningar molnbaserat?

Ring, maila eller ring oss så träffas vi för att se vad ni har i tankarna och vilka utmaningar ni vill att vi ska lösa och berätta mer om era fördelar med våra PAAS-lösningar.

Varför Volupe utvecklar PaaS-alternativet?

PaaS är en kategori av molntjänster som tillhandahåller plattformar och lösningar för molnanvändare. I takt med att molnmarknaden mognar söker IT-avdelningarna efter helhetslösningar. För den här funktionen har vi utvecklat Volupe PaaS av tre skäl.

1- Agil utveckling.

2- Bättre planering för nya system.

3- Skalningsfaktorer och kostnader. Att skala upp och hålla kostnaderna låga och förutsägbara är ett stort hinder.

Vad är en molnleverantör?

Volupe PaaS gör det möjligt att distribuera applikationer i hela ditt nätverk samtidigt som du inte behöver investera i hårdvara eller mjukvara, eftersom allt detta ägs och underhålls av oss på Volupe som är molnleverantör. Som leverantör anpassar, integrerar eller utvecklar vi sedan från grunden de program som företaget behöver och som kunden sedan kan få tillgång till via Internet.

Ditt supportteam

Vi på Volupe är övertygade om att du som kund ska ha den bästa support som finns. Därför har vi också en kundansvarig som alltid ser efter dig som kund och dina pågående projekt.

Carl Wanngård, M.Sc.

Account manager och affärsutvecklare
+46 731 473 320
carl.wanngard@volupe.com

VOLUPE

Lukas Johansson, M.Sc.

Account manager och affärsutvecklare
+46 704 466 297
lukas.johansson@volupe.com

VOLUPE

Kundsuccé och support

Volupes program för kundframgång omfattar regelbundna tekniska uppföljningsmöten med vår Customer Success Manager Carl Stenson. Vi går igenom vilka projekt du har genomfört, vad du ser framför dig och hur vi kan stödja dig på bästa möjliga sätt. Alla våra kunder kommer att utses till en dedikerad supporttekniker som kommer att vara din första kontaktpunkt och bära med sig relevant erfarenhet från din bransch och hur software kan användas effektivt och noggrant.

Fallstudie STAR CCM

Framgångsberättelser

Lär dig hur vi har samarbetat med olika kunder och hur de har använt software och våra lösningar framgångsrikt i olika projekt.

Kom igång Star CCM+

Hur du kommer igång

Volupe har utvecklat en komplett kundorienterad process för att få in dig som ny användare av Simcenter STAR-CCM+. Läs mer om hur denna process är definierad.

sv_SESwedish